; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iantu

Virgil Ianţu, gazda emisiunii „Câştigă România!” de la TVR 2, se întâlneşte cu studenţii Facultăţii de Istorie din București

14 June 2018

Virgil Ianţu continuă seria întâlnirilor cu tinerii pasionaţi de concursurile de cultură generală. Vineri, 15 iunie, de la oră 12:00, gazda „Câştigă România!' se întâlneşte cu studenţii Facultăţii de Istorie din Universitatea București.

Ajuns la cel de-al treilea sezon, „Câştigă România!', singurul concurs de cultură generală de pe piaţa media din România, se bucură de o notorietate din ce în ce mai mare. Vineri, echipa TVR va poposi la una dintre cele mai mari instituţii de învăţământ, cercetare şi cultură din ţara noastră, Universitatea Bucureşti. Studenţii vor putea să participe la o discuţie antrenantă cu omul de televiziune Virgil Ianțu, să afle mai multe lucruri despre fenomenul mass-media și culisele concursului de cultură generală și să accepte provocarea unui mini-test de cultură generală cu premii. Cu sprijinul Editurii Litera, răspunsurile corecte pot fi răsplătite cu lucrarea „România în Primul Război Mondial', un set de patru volume semnat de Petru Otu. Cei prezenţi vor avea totodată ocazia să se înscrie la preselecția „Câștigă România!' pentru a trăi pe viu emoțiile show-ului televizat în sezonul următor al concursului TVR 2.

Aşa cum ne-am obişnuit, şi în acest an, Virgil Ianţu intră în legătură directă cu publicul său. Luna trecută, într-o atmosferă relaxată, presărată cu glume, dar şi cu multe întrebări de cultură generală, studenții Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” au venit în număr mare la o întâlnire de neratat cu echipa „Câştigă România!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare