Homepage  / Vedete româneşti

Virgil Ianțu, fericit după notele obținute de fiica lui la Bacalaureat. „Ai trecut prin tot felul de stări și emoții”

Virgil Ianțu, fericit după notele obținute de fiica lui la Bacalaureat. „Ai trecut prin tot felul de stări și emoții”
11

de Roxana Mirea,

Virgil Ianțu este un tată mândru. Fiica lui a susținut Bacalaureatul în urmă cu câteva zile, iar acum a primit și rezultatele. Jasmina a muncit din greu și a cules roadele. După rezultatul obținut de fiica lui, Virgil Ianțu a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. 

Virgil Ianțu, după ce fiica lui a primit notele la BAC 

Virgil Ianțu, în vârstă de 53 de ani, a trecut prim emoții puternice. Fiica lui a susținut examenul de Bacalaureat, pentru care s-a pregătit intens. Aceasta a dat examen la Română, Istorie și Sociologie. Acum, Jasmina Ianțu a primit rezultatele și și-a păcut părinții mândri. Prezentatorul TV a felicitat-o public pe fiica lui, însă nu a făcut publice și notele acesteia. Jasmina a absolvit Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. 

Felicitări, Jasmina, și îți mulțumim că ne faci cei mai fericiți părinți din lume! Ai muncit foarte mult pentru examenele astea, ai trecut prin tot felul de stări și emoții, ai fost conștiincioasă și foarte implicată. Am făcut echipă bună cu tine și sper să rămânem așa toată viața. Felicitări tuturor copiilor și părinților care au trecut prin Bac, drum bun în viață și să înceapă distracția!!!” a scris Virgil Ianțu pe pagina lui personală de Facebook.  

Virgil Ianțu, după ce fiica lui a primit notele la BAC  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiica lui Virgil Ianțu vrea să studieze în străinătate 

După ce a trecut cu brio de Bacalaureat, Jasmina Ianțu se pregătește de facultate. Tânăra intenționează să continue studiile departe de casă, în Marabella, Spania, în domeniul ospitalității. Fiica lui Virigil Ianțu susține că domeniul ospitalității este unul care îi oferă suficiente variante atunci când vine vorba despre o meserie viitoare. Cu toate acestea, este conștientă că va trebui să muncească din greu și că va fi nevoită să respecte cu strictețe anumite reguli. 

„În Marbella, Spania. Este un sediu care s-a deschis recent, acum câțiva ani în Marbella, din Elveția. Mi se pare o meserie de viitor, mai ales în România, pentru că totul este într-un proces de dezvoltare de câțiva ani. Chiar dacă te duci la o facultate de hospitality, după poți să o iei pe foarte multe drumuri. Adică există multe opțiuni. (…) 

Pot să ies concierge. Dacă eu vreau, pot să mă duc și în politică, pe turism. Inițial, mă gândesc să fac marketing la un hotel, la un lanț de hoteluri. Ăsta este visul meu. Dar o să văd treptat ce îmi doresc să fac. Plus că la facultate aici, unde merg eu, este sistemul ăsta super mișto, în care din primul semestru te învață tot ce înseamnă management hotelier, ce ar trebui să faci. Și dup-aia, te duci într-un internship, îți alegi. Și chiar muncești super mult, să nu vă imaginați că e ceva fun. Te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, te disciplinează. 

Fac curat în cameră, o să fac curat în wc-uri. O să trebuiască să-mi fac patul în fiecare dimineață, chit că vreau sau nu vreau. Dar sunt obișnuită cu asta, pentru că în rutina mea intră făcutul patului, curățenia de duminică, sunt deja stabilite la mine”, a declarat Jasmina, în cadrul unui interviu pentru cancan.ro. 

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton