; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Iantu

Virgil Ianțu dă startul unui nou sezon “Vrei să fii milionar?”, la Kanal D

12 September 2012

Începând de miercuri, 12 septembrie, de la  ora 22.00, Virgil Ianțu revine în fața telespectatorilor Kanal D cu show-ul Vrei să fii milionar?'.

Concurenți spectaculosi, aleși pe sprânceană, mult mai multe întrebări de actualitate și un Virgil Ianțu mai dinamic și mai pus pe glume, de toate acestea vor avea parte telespectatorii celui mai iubit show de cultură generală din lume.

Acest sezon aduce noi elemente ce vor dinamiza conținutul show-ului. S-au adus și îmbunătățiri de ordin tehnic care vor face emisiunea să arate cu adevărat spectaculos.  Vă aștept cu drag în fața micilor ecrane începând din 12 septembrie,  căutarea milionarului continuă și în această toamnă', a declarat Virgil Ianțu.

Ianțu a mai spus că „începând cu acest nou sezon (al treilea, n.r.), am inițiat un nou mod de selectare a participanților la . Am umblat prin toată țara în căutarea concurenților, le-am testat față în față cunoștințele de cultură generală  și spontaneitatea. I-am ales, în final , pe cei mai buni dintre cei buni'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare