; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Iantu nou

Virgil Ianțu dă startul celui de-al optulea sezon „Câștigă România!”. TVR 2 anunță cum vor fi organizate preselecțiile

10 March 2021

Virgil Ianțu dă startul celui de-al optulea sezon „Câștigă România!' și îi provoacă pe cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră să ia parte la preselecţiile online ale concursului unic în peisajul media, „Câștigă România!'. Termenul limită, 14 martie!

În contextul pandemiei de COVID-19 și pentru că Bucureștiul a intrat din nou în scenariul roșu, preselecţiile „Câștigă România!', anunțate inițial în data de 12 martie, la sediul Televiziunii Române, se amână și se vor desfășura online. Toți cei dornici să devină în deplină siguranță concurenți ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot înscrie până duminică, 14 martie, pentru a participa la preselecțiile online.
Aceștia vor completa detaliat o fișă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul http://www.tvr.ro  și o vor trimite, până la data de 14 martie, la adresa de email [email protected].
Echipa emisiunii va verifica fișele de înscriere iar solicitanții vor fi contactați în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi și un interval orar în care să susțină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.
Pentru mai multe detalii accesați http://www.tvr.ro, Facebook „Câștigă România!' sau [email protected].

DESPRE „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!'
În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare.
Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu județele „prin care trec'. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.
„Câștigă România!' se bucură de mare popularitate şi a fost remarcat şi la nivel internațional. Concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 a primit de două ori premiul TV Mania pentru „Cea mai bună emisiune concurs' și a fost selecționat atât la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), cât și în finala “International Format Awards 2018”, la secțiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiție internațională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare