; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Ianțu anunță premiera primului sezon „Copiii spun...”. Unde vom putea viziona emisiunea care revine după 20 de ani

Virgil Ianțu anunță premiera primului sezon „Copiii spun…”. Unde vom putea viziona emisiunea care revine după 20 de ani

20 May 2021

În urmă cu 20 de ani se lansa pentru prima oară în România emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite, cu Virgil Ianțu.  Acum, prezentatorul revine la formatul care a cucerit o țară întreagă.

Virgil Ianțu si Romanian Artists Agency lansează Copiii spun…cu Virgil Ianțu’. O serie nouă, care îi aduce în prim plan tot pe copii. Aceștia sunt motorul care creează comedia și sentimentul de bine. Dupa cum ne-am obișnuit, vor fi tratați ca niște adulți, întrebările sunt serioase și de multe ori grele. Asta face ca emisiunea să aibă valoare și impact. Copiii vor avea vârsta cuprinsă între 4-7 ani, scopul fiind acela de a îmbina umorul ingenuu cu momente de sinceritate pură, acele dușuri cu apă rece de care adulții au de multe ori nevoie pentru a coborî cu picioarele pe pământ.

Când va începe emisiunea „Copiii spun' 

Virgil Ianțu a anunțat în mediul online când și unde vom putea urmări primul sezon al emisiunii „Copiii spun…'

Copiii spun cu Virgil Iantu se va lansa pe 1 iunie pe canalul de youtube: https://www.youtube.com/c/virgiliantu. Puteti merge pentru subscribe acolo si puteti activa si notificarile pentru primul sezon al emisiunii', a scris Virgil Ianțu în mediul online.
Emisiunea va fi online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu și a fi difuzată săptămânal.
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare