; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil iantu

Virgil Ianţu şi Bucharest Jazz Orchestra, concert cu muzică 100% românească

30 November 2013
Celebrul prezentator de televiziune, cunoscut pentru emisiunile “Copiii spun lucruri trăznite şi “Vrei să fii milionar”, a susţinut săptămâna trecută, într-un club din Bucureşti, un concert live care precede lansarea viitorului său album, „Ieri şi azi.
 
În luna octombrie, Ianţu a lansat primul single de pe albumul “Ieri şi azi”, €Ce bine că eşti'.
 

Primul single reprezintă o piesă la care țin foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Având în vedere că nu a auzit piesa în această nouă variantă, sper că atunci când o va asculta, un mic zâmbet să ajungă și acolo în sufletul lui, mai ales că în acest moment, are mare nevoie de el.', a declarat Ianţu.

Albumul €Ieri și azi' este o colecție de piese românești reinterpretate de Virgil Ianţu, un amestec de swing, jazz, soul și big band, reorchestrate sub îndrumarea lui George Natsis.

Sper ca acest album, atunci când se va lansa și îl veți asculta, să vă placă', a spus Ianţu.

Virgil Ianţu şi-a început cariera ca membru marcant al corului €Madrigal', devenind cunoscut publicului larg pentru muzica de teatru și performanțele alături de grupul €The Fifties'.  
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare