; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIRGIL IANTU sezonul 5

Virgil Ianțu a început filmările pentru al șaselea sezon al emisiunii „Câștigă România!”

09 August 2019

Virgil Ianţu şi echipa „Câştigă România!' au dat startul filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2. Aşa cum ne-am obişnuit deja, noul sezon „Câştigă România!' a pregătit surprize noi şi pe placul concurenţilor: începând din toamnă, sunt mai multe şanse de câştig.

Nu-mi vine să cred că au trecut deja cinci sezoane. Suntem acum o echipă sudată şi dăm startul filmărilor cu bucurie şi încredere. Competiţia se anunţă mai antrenantă, cu noi provocări şi noi premii. Mulţumim publicului  că ne este alături şi îi aştept pe toţi la o nouă şi proaspătă ediţie “Câştigă România!”', a spus Virgil Ianţu. 

Modificările aduse regulamentului dau şanse mai mari în concurs celor trei participanţi şi variante ajutătoare, aşa că, indiferent dacă ei părăsesc concursul în runda întâi sau în runda a doua, pot pleca acasă cu un premiu.  

 „Avem două noutăţi interesante şi care vin în ajutorul celor care doresc să intre în competiţia găzduită de Virgil Ianţu la TVR 2. Din acest sezon participanţii vor putea să câştige sume de bani cu ajutorul unor întrebări suplimentare, Câştigă România'. Fie că iese din concurs la finalul rundei întâi, sau al celei de-a doua runde, concurentul eliminat va mai avea o şansă de câştig, dacă va răspunde la o ultimă întrebare cu un grad de dificultate ceva mai scăzut. Aceste “premii de consolare” vor fi de 200 lei pentru runda întâi şi de 400 pentru runda a doua', a spus Diana Pascal, producătorul emisiunii. 

În acest sezon, pe lângă păstrarea variantei ajutătoare Întreabă un prieten', în sprijinul concurenţilor vine şi noua întrebare Scoate-mă  din judeţ!', adăugată în regulament din această toamnă. Întrebarea poate fi folosită o singură dată de către concurenţi, pe parcursul concursului. Aşa cum se înţelege din denumire, Scoate-mă  din judeţ!' este o variantă ajutătoare în caz de blocaj.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare