; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Iantu   Kanal D (1)

Virgil Ianțu a recunoscut: „Am rămas corigent în clasa a noua!”

18 March 2012

Duminică, 18 martie, începând cu ora 19.45, Adelina Pestrițu vă prezintă o nouă filă din jurnalul secret al vedetelor, la Kanal D. În această săptămână, vedetele vorbesc despre copilărie, copii și sex, în exclusivitate la D Paparazzi'.

Virgil Ianțu, prezentatorul show-ului Vrei să fii milionar?' de la Kanal D dezvăluie, în premieră, cât de specială este relația dintre el și Jasmina, fetița lui.

Îmi place să-i citesc poezii pentru că le pot interpreta, povești îi citește mama ei, e o tradiție de când era bebeluș', a mărturisit acesta.

Fiind la momentul dezvăluirilor, Virgil și-a amintit cum în liceu a trecut prin focurile unei corigente, paradoxal, chiar la materia care i-a adus succesul de mai târziu, în corul Madrigal . Am rămas corigent cu media trei, la cor, în clasa a noua, pentru că nu mi-am scris caietele'. Ce alte secrete ascunde prezentatorul, aflați duminică, 18 martie, de la 19.45, la D Paparazzi'.

Gabi Cristea: „Sexul și dieta nu merg în aceeași ecuație'

Tot atunci, starurile vorbesc despre importanța unui regim de viață sănătos, dar și despre cât de puternică este influența sexului într-un proces de slăbire. Gabriela Cristea Toader crede că sexul și dieta nu merg întotdeauna în aceeași ecuație.

O viață sănătoasă te poate ajuta să slăbești. Sexul face bine psihicului, nu dietei!' a mărturisit Gabriela.

Cum văd această problemă Cristina Cioran, Dj Wanda, Stephan Pelger și Dana Savuica, veți afla duminică seara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare