Homepage  / Vedete româneşti

Viorica și Ioniță de la Clejani, într-un film regizat de Johnny Depp. Ce rol au cei doi cântăreți. „Suntem deosebit de onorați”

Viorica și Ioniță de la Clejani, într-un film regizat de Johnny Depp. Ce rol au cei doi cântăreți. „Suntem deosebit de onorați”
5

de Cătălina Matei,

Cu 11 producții la activ, din postura de regizor, Johnny Depp semenază acum regia unui nou film. Este vorba despre „Modi”, o peliculă despre viața pictorului Amedeo Modigliani, în distribuția căreia, pe lângă starul Al Pacino, apar și doi cântăreți români de muzică lăutărească: Viorica și Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani au terminat zilele acestea filmările pentru pelicula „Modi”, unde regizor este prietenul lor de mai bine de 20 de ani, Johnny Depp. Producția prezintă povestea despre viața pictorului Amedeo Modigliani, care a trăit la începutul secolului al XX-lea.

Pe contul său de Instagram, Viorica de la Clejani a postat mai multe fotografii de pe platourile de la „Modi” și a povestit care a fost atmosfera de pe set.

Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului „Modi”, regizat de marele actor Johnny Deep! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui.

Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din Pirații din Caraibe!”, a povestit cântăreața pe Instagram.

viorica-si-ionita-de-la-clejani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În același timp, pe platourile de la „Modi”, Clejanii au avut ocazia să-l întâlnească și pe celebrul Al Pacino, care joacă și el în pelicula regizată de Johnny Depp.

Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă … și Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a mai scris Viorica în postarea sa.

În același timp, soția lui Ioniță de la Clejani nu a ratat nici un selfie cu actorul din celebra serie „Pirații din Caraibe”, pe care l-a postat tot pe contul său de Instagram.

L-am rugat pe Johnny sa facem un selfie cu Snapchat . A fost de acord. A spus : da, desigur!”, a explicat Viorica.

Clejanii și Johnny Depp, o prietenie veche de peste 20 de ani

Viorica și Ioniță de la Clejani și Johnny Depp se cunosc de foarte mulți ani, de 23, mai precis. Cei trei s-au cunoscut, în anul  2000, pe platourile de filmare ale peliculei „The Man Who Cried”. De atunci, Clejanii i-au cântat lui Johnny Depp cu diferite ocazii, inclusiv au fost invitați în casa sa din Los Angeles, dar și în clubul lui Depp –  The Viper Room, situat pe Sunset Boulevard.

Totodată, în această vară Johnny Depp și-a sărbătorit ziua de naștere la București și a primit un cadou inedit din partea Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.

Da, prietenul nostru s-a aflat pentru a doua oară în România. De data aceasta el a concertat în București, la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires, cu Alice Cooper și Joe Perry. A fost impresionat de modul în care au fost primiți, și de atmosfera din timpul spectacolului de la Romexpo. A spus că România este țara lui de suflet”, a spus Ioniță potrivit click.ro.

„Ne știm de foarte mulți ani și mă bucur că am putut fi gazde”

Mă bucur dacă am putut să facem ceva bun. Suntem patrioți și vrem să fie cunoscută România pentru că avem cu ce. Avem tradiții, avem oameni talentați. Johnny Depp este un om de calitate care apreciază frumosul și mai ales respectă prietenia.

Ne știm de foarte mulți ani și mă bucur că am putut fi gazde. Da, știam, cum să nu. Dacă ești prieten cu adevărat nu ai cum să nu știi acest lucruri mai ales că, în perioada aceasta, în fiecare an îi scriam mesaj de La mulți ani!.

A împlinit 60 de ani aici, ocazie cu care noi i-am făcut o petrecere. Știam că nu va sta prea mult în țară și ne-am întâlnit cu familia la o masă tradițională. Lui îi plac preparatele noastre românești și am avut o masă cu mici, sarmale. Au fost prezente și Viorica, și Marga, am petrecut ca în familie și a fost ceva memorabil”, a mai declarat Ioniță din Clejani pentru aceeși sursă menționată mai sus.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton