; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Making of Show de seara cu Viorel Dragu 1

Viorel Dragu dedică ediția de azi a „Show de seară” celui mai scump kebab din lume

10 April 2017

Dacă orașul Tir din Liban se mândrește cu cea mai mare șaorma din lume, de peste 120 de metri, la Londra se prepară cel mai scump kebab, care costă 925 de lire, precizează Viorel Dragu în al doilea episod al emisiunii „Show de seară', ce poate fi urmărit luni, 10 aprilie, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Kebabul în cauză “este făcut din carne de calitate, legume, ulei de măsline și oțet vechi de 25 de ani. Spre deosebire de România unde carnea este veche de 25 de ani”.

Preparatul face obiectul unei transmisiuni “în direct”, în consecință, corespondentul special Cristi Popesco relatează de la fața locului că a consumat kebabul în cauză și ar avea nevoie de bani pentru biletul de retur.

Diferența între un kebab normal și preparatul londonez constă în “cartofii prăjiți în ulei de cocos virgin și de băut, în loc de ayran, îți dau șampanie scumpă. Te întreabă dacă o dorești cu mentă sau fără mentă (…) Scobitorile nu sunt din partea casei pentru că toți cei care îl mănâncă își mai sug apoi măselele câteva ore. Eu am, de exemplu, kebab între molari în valoare de peste 150 de lire”, precizează Cristi Popesco.

El adaugă că acest kebab poate fi luat și la pachet, se răcește foarte greu, căci e învelit în foiță de aur.

Formatul emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu' permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. 

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. 

CITEȘTE ȘI:

Am vorbit cu prezentatorul emisiunii „Show de seară'. Viorel Dragu: „Am încercat să stăm departe de politică'

În aprilie, Comedy Central lansează o nouă emisiune 100% autohtonă. Cine va fi amfitrionul „Show de seară'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare