; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Edvin

Violonistul Edvin Marton va concerta pe 20 aprilie la Bucureşti

21 March 2018

Renumitul violonist și compozitor maghiar Edvin Marton, apreciat pentru stilul său unic de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din București, pe 20 aprilie, începând cu ora 19.30. Spectacolul pe care Edvin Marton îl va prezenta publicului, intitulat „Stradivarius Concert Show', va cuprinde interpretările electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziții muzicale, precum „Tosca Fantasy', Godfather' sau Love In Venice'. Acestea sunt doar câteva dintre melodiile pe care le va interpreta la o vioară Stradivarius, evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari, în anul 1699.

Alături de Edvin Marton, pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Marton promite un concert memorabil alături de invitații săi și îi invită pe spectatori într-o călătorie muzicală, pe ritmuri clasice, dar și rock. Câștigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziție originală, Edvin Marton a cucerit audiența internațională după colaborarea sa cu patinatorul rus Evgheni Pluşenko (în show-urile pe gheaţă Kings on Ice') și după câștigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.

Edvin (44 de ani) este căsătorit cu modelul Gombosi Adrienn (32 de ani) şi au împreună doi băieţi. Cei patru se află pe coperta din martie a revistei Hello' (ediţia maghiară).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare