Homepage  / Vedete româneşti

Violeta Bănică, primele imagini cu iubitul ei. Fiica Andreei Marin radiază de fericire în brațele lui George

Violeta Bănică, primele imagini cu iubitul ei. Fiica Andreei Marin radiază de fericire în brațele lui George
14

de Roxana Mirea,

Violeta Bănică a publicat primele imagini cu iubitul ei. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică trăiește fiorii primei iubiri și este extrem de fericită în brațele partenerului ei. Violeta, în vârstă de 16 ani, s-a afișat pe rețelele sociale împreună cu George, iubitul ei.  

Violeta Bănică, primele imagini cu iubitul ei 

Fiica Andreei Marin radiază de fericire în brațele iubitului ei. Violeta Bănică a publicat primele imagini cu iubitul ei, George. Adolescenta, în vârstă de 16 ani, s-a filmat în ipostaze tandre cu partenerul ei. Amândoi îmbrăcați la patru ace, Violeta s-a filmat cu George în timp ce se sărută. 

Cei doi par a avea aceeași vârstă, iar fiica lui Ștefan Bănică a scris un mesaj care nu lasă loc de interpretări în ceea ce privește sentimentele ei. „I love you”, a scris Violeta Bănică pe Insta Story, acolo unde a publicat imaginile cu iubitul ei.  

Violeta Banica, primele imagini cu iubitul ei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Violeta a moștenit pasiunea pentru muzică de la Ștefan Bănică 

Într-unul dintre spectacolele clasice desfășurate la Sala Palatului, Ștefan Bănică a pregătit o surpriză pentru public. Fiica sa, Violeta, a urcat pe scenă alături de el și împreună au oferit un moment deosebit. Violeta l-a acompaniat la pian și a strâns ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. Mândră de succesul fiicei sale, Andreea Marin a făcut o serie inedită de declarații. 

Violeta nu se pricepe doar la pian, ci are și o voce foarte bună, conform Andreei Marin. Adolescenta nu dorește să participe la evenimente în care își expune talentul artistic și preferă să se axeze asupra altor activități. Andreea speră că, într-o bună zi, Violeta va dori să împărtășească cu publicul frumusețea vocii sale. 

Planurile Violetei sunt unele diferite, însă. Adolescenta dorește să urmeze Facultatea de Drept și să ajungă să aibă o carieră în acest domeniu dificil. 

violeta-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică. În familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție. Dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a povestit Andreea Marin.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton