; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Violeta Andrei își deapănă amintirile la „Doamne de poveste”

18 March 2012

Violeta Andrei, actriță pe care telespectatorii au urmărit-o în serialul Păcatele Evei', revine la Acasă într-un reportaj impresionant, în ediția de duminică, 18 martie, de la 16.30, a emisiunii Doamne de poveste', prezentată de Olivia Steer.

Violeta Andrei vorbește la Doamne de poveste' despre cum a decurs viața ei alături de Ștefan Andrei, marea ei dragoste, despre greutățile pe care le-au întâmpinat în perioada comunismului și cine i-a ajutat în momentele grele.

Cu un an înainte de a muri tatăl meu, m-am dus la el la spital, am luat cu mine costumul de lebădă, am luat poantele și am dansat “Moartea lebedei”. Mi-a spus să recit și versuri și atunci el mi-a spus că cel mai bine pentru mine, din cauza acestei trăiri așa de puternice, să mă fac actriță. Mamei mele nu i-a convenit deloc', spune Violeta Andrei.

Pentru o adolescentă rebelă, asa cum se autodescrie Violeta Andrei, primul sărut dintr-o piesă de teatru a fost cu peripeții. Însăși profesoara de clasă a fost nevoită să ceară permisiunea mamei sale pentru concretizarea sărutului:

Trebuia să joc în Cronica amanților săraci' cu un coleg care era îndrăgostit de mine. În timpul ăsta eu, pentru că eram foarte sălbatică, m-am îndrăgostit de un coleg, Dinu Stall, dar problema era că se apropia examenul, iar colegul meu de clasă trebuia să mă sarute. Sorana Coroama i-a zis: Ce faci domnule, ești gelos, nu o lași să se sărute?', Nu, doamnă! Nu m-a lăsat nici pe mine să o sarut'. Cum, după atâtea luni de zile?'. Nu o lasă mama'. Și Sorana a venit la mine acasă și i-a zis: Trebuie să o lăsați să se sărute!', își amintește artista.

A fost cerută în căsătorie de Ștefan Andrei, fost ministru de Externe, în timpul facultății, într-un moment în care nu se aștepta: M-a condus până acasă și atunci m-a sărutat. Era un peisaj romantic, era un poduleț și cu un chioșc. Am intrat în chioșcul acela pentru că ploua și m-a cerut de nevastă. Si eu am zis că nu mă marit, că eu vreau să-mi trăiesc viața și zice: Ce înseamnă pentru tine să-ți trăiești viața?'. Eu vreau să dansez!'. Păi o să dansezi cu mine!'. Și îi zic: Tu nu știi să dansezi'. Păi o să învăț!'. Bine, atunci o să ne căsătorim', povestește râzând Violeta Andrei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare