; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Viola davis

Viola Davis a cumpărat plantația de bumbac pe care s-a născut

13 August 2020
Cu ocazia zilei sale de naștere, actrița Viola Davis și-a făcut un cadou de suflet și, poate, una din cele mai importante achiziții din viața sa. 
 
Aceasta a postat pe Instagram un messaj în care anunța că a cumpărat fosta plantație de bumbac Singleton din St. Matthews, Carolina de Sud. Actrița a dezvăluit că pe această proprietate, care în trecut era întreținută prin munca sclavilor negri, s-a născut acum 55 de ani.

Alături de acest anunț a fost postată și p fotografie cu casa în care mama ei și-a dus la capăt sarcina de 9 luni.

Casa de sus este cea în care m-am născut la 11 august 1965. Este locul nașterii poveștii mele. Azi, în ziua aniversării a 55 de ani… o dețin… pe toată. Să trăiești suficient de mult ca să știi de ce te-ai născut – descântec de naștere Cherokee', a scris actrița pe contul ei de socializare.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

The above is the house where I was born August 11, 1965. It is the birthplace of my story. Today on my 55th year of life….I own it….all of it. ・・・ “May you live long enough to know why you were born.' -Cherokee Birth Blessing-

O postare distribuită de VIOLA DAVIS (@violadavis) pe


Viola Davis a dezvăluit că își amintește de acest loc ca de unul vesel, în ciuda istoriei sale zbuciumate. 

Cred că am citit undeva o poveste a unui sclav care a fost pe plantație, o poveste oribilă. 60 de acri (24 ha) de pământ, iar bunicul meu a fost un țăran iobag. Majoritatea unchilor și verilor mei sunt fermieri. Asta e alegerea pe care au avut-o', s-a confesat actrița în People.

Viola Davis a locuit pe această plantație până la vârsta de doi ani, după care s-a mutat cu familia ei în Rhode Island. 

Mama mi-a spus că în ziua în care m-am născut, toate mătușile și toți unchii erau în casă, toți beau, râdeau și se distrau', a mai spus actrița.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare