; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nadia Budurusi

Vineri, Pro TV aduce finala “Românii au talent”

01 June 2016

Cristian Zlatan, Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Buduruși, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju și Frații Adrian fac parte dintre finaliștii acestui sezon, care au pregătit vineri momente extraordinare.

[Not a valid template]

Extrem de expresiv, Cristian Zlatan a impresionat jurații și publicul la preselecții și în prima semifinală cu două numere perfecte de breakdance. Cristian a primit ropote de aplauze, iar mișcările lui au ridicat sala în picioare de fiecare dată și au umplut scena de energie și vibrație.

Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan au demonstrat atât la preselecții, cât și în cea de-a doua semifinală, că tinerețea nu are vârstă. Cei doi concurenți au prezentat două satire muzicale și au creat în ambele etape ale competiției o atmosferă de neuitat.

Anisia Gafton i-a cucerit pe toți cu umorul ei incredibil. Concurenta a adus la preselecțiile Românii au talent' și în cea de-a doua semifinală momente de stand-up comedy care au produs hohote de râs. Anisia a ajuns rapid la sufletele tuturor, iar jurații au felicitat-o cu fiecare ocazie.

La preselecții Nadia Buduruși a prezentat un număr de dans la bară, iar în semifinala a doua a surprins cu un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminină, senzuală, iar elementele extrem de dificile executate la bara mobilă i-au adus aplauze și aprecieri.

Preferatul Andrei din etapa preselecțiilor, Manuel Chivari, a creat și în cea de-a treia semifinală Românii au talent' un moment muzical memorabil. Manuel a demonstrat că este pregătit pentru o carieră în acest domeniu și a impresionat cu timbrul său vocal special.

După ce la preselecții i-a uimit pe jurați cu talentul său și cu determinarea de care dă dovadă în ceea ce privește pasiunea lui pentru dans, Florin Bontea a revenit în semifinalele competiției și i-a cucerit pe toți cu un număr extraordinar de breakdance.

Cezara Blioju i-a încântat pe jurați la preselecții și în etapa semifinalelor LIVE cu două momente de dans contemporan pline de semnificații. Cezara și-a exprimat perfect sentimentele pe scenă și a creat povești prin intermediul mișcărilor de dans.

Frații Adrian au adus emoția și energia pe scena de la Românii au talent' la preselecții și în cea de-a patra semifinală. Cei doi concurenți i-au cucerit pe toți cu talentul lor desăvârșit și cu cele două momente senzaționale de dans contemporan prezentate.

Vineri îi poți vota pe cei 16 finaliști, după START VOT, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia – 61 Laura Bretan, 44 Lifestyle, 08 Andrei Surdu, 56 Bruce & Istvan, 45 Resciebelle Santiago, 52 Rustin Dust, 59 Free Balance, 11 Mara Prună, 12 Cristian Zlatan, 15 Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, 21 Anisia Gafton, 24 Nadia Buduruși, 32 Manuel Chivari, 35 Florin Bontea, 36 Cezara Blioju, 48 Frații Adrian.

Mai sunt două zile până la lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și cucerirea titlului de cel mai talentat român.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare