; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartos & Smiley

Vineri, de la 20:30, Pro TV va difuza o nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”. Care vor fi punctele culminante ale acestei ediții

07 May 2020

Cei mai talentați concurenți, cei mai atenți jurați și cei mai simpatici prezentatori sunt pregătiți pentru o nouă seară de distracție și momente de neuitat! Mâine, de la 20:30, pe scena Românii au talent, concurenții vor surprinde cu intepretările lor și vor ridica publicul în picioare. 

Vom vedea povestea emoționantă a unei fete care va păși timid pe scena talentului. Prin această apariție își va demonstra că poate reuși în viață, iar Mihai Petre îi va confirma acest lucru: 'Șansa ta este aici'. Și ceilalți jurați se vor bucura de moment și o vor lăuda pentru interpretarea ei: 'Ai cu ce și meriți să fii de 10', va spune Andra. 

O coregrafă, un lăcătuș și o elevă sau, mai pe scurt, o familie pasionată de dans îi va impresiona pe spectatori cu dedicarea și munca depusă. 'Ești un model pentru tați, sunt preocupări exemplare în familie', va spune Mihai Petre care va atrage atenția asupra importanței identificării de activități comune care să aducă membrii familiei la un loc. 

Nici folclorul românesc nu va lipsi de pe scenă! 'Sunteți Ilenele Cosînzene și Feții Frumoși ai dansului popular', le va spune Florin Călinescu dansatorilor din grupul tradițional din Moldova. Tot în această ediție, din Brașov, zona Săcele, vom avea ocazia să-i cunoaștem pe mocanii care-și vor prezenta nu doar dansurile locale, ci și zestrele autentice: costume vechi de peste 130 ani! 

Concurenții vor avea parte atât de reușite, cât și de momente dificile în care vor fi nevoiți să accepte că nu sunt încă pregătiți pentru următoarea etapă. Cu toate acestea, sfaturile primite de la jurați vor fi unele încărcate de emoție. 'Ești un om pe niște scări, pe drumul spre glorie', vor fi cuvintele de încurajare pe care i le va oferi Andi Moisescu unui tânăr pasionat de beatbox.

Poveștile de viață, mesajele puternice și aparițiile surpriză de pe scena Românii au talent nu pot fi ratate vineri, de la 20:30! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare