; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0024

Vineri, 8 iulie, începe “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”

07 July 2016

Vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, în prima ediție a show-ului “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru, cele dintâi “victime” ale sezonului vor fi Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănică. Farsele le vor fi făcute celor două de Mihai Morar, respectiv Andreea Bănică. Cum vor reacționa Anda și Ramona în neașteptata și ciudata situație în care vor fi puse, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seara.

IMG_0024

Cum în noul sezon “Plasa de stele” celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți, Cătălin Botezatu și Radu Vâlcan sunt cei care, împreună cu echipa emisiunii, i-au pregătit o păcăleală zdravănă unui tânăr electrician, aflat în timpul serviciului. Ce au pus la cale Botezatu și Vâlcan, telespectatorii vor vedea în seara de 8 iulie.

IMG_9750

În acest sezon, vedetele care vor face farsele vor intra în competiție, în fiecare ediție, pentru trofeul “Negrul de Aur”, ce le va fi acordat de un juriu format din Lidia Buble, Cătălin Bordea și Dorian Popa. Aceștia vor decide, pentru fiecare farsă în parte, care vedetă și-a intrat cel mai bine în rolul de farsor. Anul acesta farsele, nou-nouțe toate, au fost filmate la mare, în Deltă și în București.

IMG_9955

“«Plasa de stele» rămâne cel mai cunoscut show de farse din istoria televiziunii. Pe cât de multe simpatii ne-am atras, pe atât de multe antipatii avem. În timpul difuzării show-ului, toți din jurul meu mă privesc cu suspiciune. Le spun din nou că farsele au fost deja filmate, că am avut grijă ca totul să fie bine pus la punct din timp și că, dacă e cazul să cazi în plasă, nimeni nu te mai poate salva”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

IMG_9993

Cine vor fi primele vedete care vor primi trofeul “Negrul de Aur”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, în premiera show-ului “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare