; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vine toamna, bine-mi pare!

03 August 2009

Multe adaptari ale unor romane, efecte speciale revolutionare, revenirea lui James Cameron si continuarea povestii de iubire din saga “Twilight” – toate acestea sunt asteptate cu nerabdare in aceasta toamna pe marile ecrane din toata lumea.

“NEW MOON”
PREMIERA: 20 noiembrie (SUA si Romania)
CINE, CE SI CUM: Este continuarea povestii de iubire cu nabadai si colti dintre vampirul Edward Cullen (Robert Pattinson) si adolescenta Bella Swan (Kristen Stewart). Degraba-aducatoare de bani la box-office (partea intai a strans, deocamdata, peste 382 de milioane de dolari), seria de filme continua – ca in cartea mormonei Stephenie Meyer pe care se bazeaza – cu cea mai intunecata perioada a vietii protagonistei. Dupa ce Edward decide ca relatia lor e prea periculoasa pentru Bella, aceasta se refugiaza in bratele amicului ei, Jacob Black (Taylor Lautner).

“THE ROAD”
PREMIERA: 16 octombrie
CINE, CE SI CUM: Viggo Mortensen face iar pe eroul, in povestea unui tata care incearca sa-si duca fiul intr-un loc sigur, cei doi calatorind printr-o America cu aspect apocaliptic. Romanul pe care e bazat filmul a luat premiul Pulitzer pentru fictiune acum doi ani.

“THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS”
PREMIERA: 24 septembrie (la noi, pe 18 septembrie)
CINE, CE SI CUM: E ultima pelicula al lui Heath Ledger, care a murit in ianuarie 2008, in timpul filmarilor. Rolul sau a fost dus la capat de trio-ul Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell. Povestea unui circ ambulant care permite amatorilor sa treaca in alte realitati a avut succes deja, la Festivalul de la Cannes.

“THE WOLFMAN”
PREMIERA: 6 noiembrie (la noi, pe 20 noiembrie)
CINE, CE SI CUM: Pentru ca filmul original (din 1941) e greu de gasit pe DVD, iar acest remake promite. Povestea originala e rescrisa cu Benicio Del Toro in rolul unui nobil care e muscat de un varcolac si incepe sa se transforme intr-o creatura de cosmar.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare