; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Banski

Vine Banksy la Oscaruri?

22 February 2011

Anul acesta, misteriosul Banksy (artistul specializat în graffiti, a cărui identitate nu este cunoscută) este nominalizat la un Oscar, pentru documentarul său, „Exit Through the Gift Shop', dar nu se ştie dacă acesta va fi prezent la gală.

Hollywoodreporter.com scrie că zvonurile conform cărora britanicul Banksy a fost sfătuit de organizatori să nu se prezinte la ceremonia sunt false.

„Nu sunt de acord cu conceptul de gale de premiere, dar sunt pregătit să fac o excepţie pentru cele la care sunt nominalizat', a spus Banski într-o declaraţie publică, lăsând a se înţelege că şi-ar putea dezvălui identitatea la Oscaruri, pe 27 februarie.

Documentarul cu care acesta a intrat în cursă are în centru istoria artei stradale şi povestea artistului Mr. Brainwash, un imigrant francez din Los Angeles. Banksy era, iniţial, unul dintre subiecţii producţiei, dar ulterior a devenit regizor al proiectului. Deşi e artist stradal, britanicul – a cărui carieră a încpeut în anii 90 – şi-a vândut operele şi unor vedete (ca , Brad Pitt şi Angelina Jolie ori Christina Aguilera).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare