; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite a dus o pe Antonia Ștefănescu la el acasă, în Italia. Primele imagini din vacanța celor doi (1)

Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite” și Antonia Ștefănescu, vacanță la el acasă, în Italia

06 July 2021

Vincenzo Aiello și Antonia Ștefănescu au făcut un pas mare în relația lor. La scurt timă după ce tânăra și-a asumat relația în mod public, cei doi au trecut la „nivelul următor', astfel că fostul concurent de la „Chefi la cuțite' a dus-o pe vedetă la el „acasă', în Italia, scrie spynews.ro.

Enzo și Antonia le-au împărtășit fanilor din mediul online primele imagini din vacanță. 

După ce și-au asumat relația, Vincenzo Aiello și Antonia Ștefănescu au părăsit România pentru ceva timp pentru a se bucura din plin unul de compania celuilalt. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Italia, țara în care tânărul s-a născut.

 Vezi galeria foto >

Potrivit sursei citate, dovada că au plecat împreună o reprezintă faptul că amândoi au pus aceeași locație la InstaStory-uri, mai exact, Agropoli, o comună provincia Salerno, regiunea Campania, Italia.

Antonia Ștefănescu și-a asumat recent relația cu Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite'. Aceasta a recunoscut că sunt împreună, dar a menționat că preferă să mențină discreția în ceea ce privește relației lor.

„Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat' în online, să spun așa. Suntem discreți', a spus Antonia Ștefănescu pentru Spynews.ro.

Vincenzo Aiello a devenit cunoscut după participarea lui la „Chefi la cuțite'. Enzo, așa cum îi spuneau colegii, a făcut parte din echipa mov, cea a lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a fost eliminat atunci când juratul a folosit o amuletă specială pentru a-l salva pe Alex Bădițoaia.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare