; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camelia cavadia

„Vina”, romanul de debut al Cameliei Cavadia, se lansează în mai

27 April 2015

Camelia Cavadia, PR Manager la Antena 1, debutează în literatură cu romanul 'Vina', publicat de Editura Trei, carte ce va fi disponibilă în librării la jumătatea lunii mai.

camelia cavadia

Romanul „Vina' este, așa cum spune însăși autoarea, despre viață. Mai precis, despre viața lui Tomas H., un bărbat care a avut la un moment dat tot ce și-a dorit. Este, așa cum îl descrie criticul Dan C. Mihăilescu, „un roman despre povara fericirii (chiar așa) și chinul permanent al demonicului de a surpa – prin patologia patimii oarbe (mai precis: prin isteria ucigătoare a geloziei) – iubirea curată, armonia conjugală, farmecul divin al copilăriei și nobila condiție de părinte'.

Camelia Cavadia – Cami, așa cum o știe mai toată lumea – a fost inițial un cititor avid, apoi a început să recomande romane prietenilor și cunoștințelor, iar în urmă cu mai bine de un an a pus bazele blogului carticusuflet.ro, unde s-a înconjurat de o comunitate la fel de îndrăgostită de citit precum ea. Dintotdeauna însă a simțit că o parte din ea vrea să le transmită și celorlalți propriile povești.

romanul-vina-camelia-cavadia-antena-1

„De când mă știu am vrut să devin scriitoare. PR de meserie, am scris poveștile altora, dar mi-am dat seama că am înăuntrul meu propriile povești care mă așteaptă să le dau viață. Tot ceea ce am făcut până acum a roit în jurul cuvintelor. Prin prisma meseriei mele, am scris sute de comunicate, am luat zeci de interviuri, m-am trezit cu zeci de fraze construite-n cap și am adormit cu altele bâzâindu-mi în ureche. Am hotărât ca e timpul să-mi urmez visul și să devin ceea ce m-am simțit mereu', mărturisește scriitoarea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare