; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vin Diesel vrea răzbunare în “Riddick”

09 September 2013

În filmul omonim, al treilea din seria „The Chronicles of Riddick', personajul lui Vin Diesel e trădat de semeni şi lăsat să moară pe o planetă aparent pustie.

După promiţătorul debut al seriei, cu „Pitch Black' (2000), fanii au aşteptat patru ani pentru continuarea „The Chronicles of Riddick', iar apoi încă nouă pentru a treia parte, intitulată simplu „Riddick'.

Rămâne de văzut dacă regizorul şi scenaristul David Twohy şi Vin Diesel, producătorul şi starul francizei, le vor răsplăti răbdarea, cei doi colaborând şi pentru primele două filme din serie.

„Iubesc personajul Riddick'

În acest al treilea film, fostul criminal Riddick e trădat de Necromongeri, al căror lider devenise la finalul precedentului film, şi lăsat la mila unor extratereştri sângeroşi, dar câştigă lupta pentru supravieţuire şi pune la cale o răzbunare cumplită. El foloseşte vânători de recompense din toată galaxia, veniţi pentru a-l captura, în planul său, înainte de a reveni pe planeta sa natală, Furya, pentru a o salva de la distrugere.

Potrivit lui Diesel (46 de ani), care a oferit un interviu despre film pentru MTV News, aşteptarea e atât de lungă pentru un film cu Riddick deoarece „eu şi David Twohy suntem foarte migăloşi când vine vorba de proiect. Toată lumea ştie că iubesc personajul Riddick şi lucrez mereu la el'. Decorul planetei pe care e abandonat protagonistul e de fapt Deşertul Alb din regiunea Farfra, din Egipt, datorită aspectului său unic.

 

Citeşte varianta integrală în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare