; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vin Diesel

Vin Diesel este dorit în rolul supereroului Bloodshot

16 January 2018

Vin Diesel se pregătește pentru o nouă franciză. Potrivit publicației Variety, actorul se află în discuții cu compania Sony Pictures pentru adaptarea benzilor desenate „Bloodshot', create de Valiant Comics.

Dacă va încheia acordul cu Sony, Vin Diesel va lucra la cinci pelicule „Bloodshot'.

Creat în anul 1992, Bloodshot este un soldat rănit fatal, readus la viaţă cu ajutorul nanotehnologiei. Potrivit sursei menționate, versiunea cinematografică va urmări viața mafiotului Angelo Mortalli, care este inclus în programul de protecţie a martorilor. În urma unor trădări, Mortalli decidă să facă parte dintr-un proiect în care se lucrează la crearea mașinii de ucis perfecte. Pe parcursul acțiunii acesta va intra în conflict atât cu mafia, cât și cu poliția.

Vin Diesel va juca și în următoarele trei filme ale francizei „Fast and Furious',  programate pentru anii 2019, 2020 și 2021.

De regia filmului bazat pe benzile desenate „Bloodshot' se va ocupa Dave Wilson, iar de producție se va ocupa Neal Moritz, cel care ocupă acest post și în cadrul franzicei „Fast and Furious'. Scenariul va fi semnat de Eric Heisserer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare