Homepage  / Vedete străine

Vin Diesel, dat în judecată pentru agresiune sexuală. Ce acuzații extrem de grave îi aduce fosta asistentă

Vin Diesel, dat în judecată pentru agresiune sexuală. Ce acuzații extrem de grave îi aduce fosta asistentă
7

de Roxana Mirea,

Vin Diesel este acuzat de agresiune sexuală de către fosta lui asistentă. Femeia a intentat un proces împotriva starului din „Fast and Furious”, susținând că actorul a agresat-o sexual în timp ce lucra pentru el. Iată toate detaliile.  

Vin Diesel, acuzat de agresiune sexuală 

Fosta asistentă a lui Vin Diesel a intentat un proces împotriva starului din „Fast & Furious”, susținând că actorul a agresat-o sexual în timp ce lucra pentru el în toamna anului 2010, în timpul filmărilor pentru „Furios și iute în viteza a 5-a”. 

În documentele depuse la tribunalul din Los Angeles și obținute de Vanity Fair, asistenta, Asta Jonasson, susține că a fost angajată de compania lui Diesel, One Race, pentru a lucra pentru actor în timp ce „Fast Five” se afla în producție în Atlanta. Potrivit publicației, în proces se precizează că printre responsabilitățile lui Jonasson se numărau organizarea de petreceri, însoțirea lui Diesel la petreceri și faptul că stătea în imediata apropiere a acestuia în cazul în care era fotografiat cu femei la evenimente fără iubita sa. 

În documentele depuse se susține că, în septembrie 2010, lui Jonasson i s-a cerut să aștepte în apartamentul lui Diesel de la hotelul acestuia, în timp ce acesta se distra cu hostesse pe care le adusese de la un club. După ce toți ceilalți au plecat, Diesel „a apucat-o pe doamna Jonasson de încheieturi, câte una cu fiecare mână, și a tras-o pe pat”. 

Vin Diesel, acuzat de agresiune sexuală Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Acuzațiile grave aduse lui Vin Diesel

Jonasson i-ar fi cerut să se oprească și a scăpat din strânsoarea lui, așteptând la ușa din față a apartamentului ca el să plece. În loc să plece, în documente se susține că Diesel s-a apropiat de Jonasson și a început să o pipăie, în ciuda rugăminților acesteia de a se opri.  

„Doamnei Jonasson i-a fost teamă să îl refuze mai cu forță pe superiorul ei, știind că scoaterea lui din acea cameră era atât crucială pentru siguranța ei personală, cât și pentru securitatea locului de muncă”, se susține în plângere. „Dar această speranță a murit atunci când Vin Diesel a căzut în genunchi, a împins rochia doamnei Jonasson până la talie și i-a molestat corpul, trecându-și mâinile pe partea superioară a picioarelor doamnei Jonasson, inclusiv pe coapsele interioare.” 

Plângerea susține că Diesel a încercat să îi dea jos lenjeria intimă lui Jonasson, ceea ce a determinat-o pe fosta asistentă să țipe și să fugă pe hol spre baie, unde Diesel ar fi prins-o de perete, chiar dacă ea a refuzat verbal.  

Câteva ore mai târziu, Samantha Vincent – sora lui Diesel și președinta One Race – a sunat-o pe Jonasson pentru a o concedia după mai puțin de două săptămâni de muncă.  

Era clar pentru ea că a fost concediată pentru că nu mai era utilă – Vin Diesel o folosise pentru a-și satisface dorințele sexuale și ea se împotrivise agresiunilor sale sexuale”, potrivit plângerii. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton