; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Viky Red si Ellie White

Viky Red și Ellie White au lansat Imnul Îndrăgostiților

20 November 2013

Viky Red si Ellie WhiteViky Red și Ellie White au lansat videoclipul “Vânzător de lumină”, piesă ce a fost supranumită “Imnul Îndrăgostiților”.

Clipul a fost regizat de Khaled Mokhtar, cel care a câștigat de curând categoria Inovația anului la YouTube Music Awards 2013. Video-ul îi prezintă pe Viky Red și Ellie White într-un cadru de poveste, o cabană peste care timpul și-a lăsat amprenta, cu un decor însuflețit de raze de lumină.

Videoclipul, ca și piesa, este pentru cei îndrăgostiți, cei care văd pretutindeni frumusețea oferită de iubire. Este în mod special pentru cei care știu că fără dragoste viața este lipsită de sens. Sunt convins că atât versurile cât si videoclipul vor fi pe placul fanilor' a declarat Viky Red.

Pentru noul videoclip, Ellie White a recurs la o schimbare de look și a ales ținute vestimentare diafane, dar și sexy și provocatoare.

Când iubești te simți învăluit în lumină, ca și în videoclip. Îmi doresc să vând lumină toată viața mea, să iubesc și să fiu iubită. Fiți și voi Vânzători de Lumină!' afirmă Ellie White.

Piesa a fost compusă de Viky Red, versurile sunt semnate de Călin Goia de la Voltaj.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare