; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vikings   Group

“Vikingii” se întorc duminică, 10 ianuarie, la HISTORY

08 January 2016

HISTORY® aduce telespectatorilor săi un nou sezon al unuia dintre cele mai captivante seriale. Al treilea sezon din Vikingii' va debuta duminică, 10 ianuarie, la ora 22.00.

[Not a valid template]

Cu promisiunea unor noi pământuri de la englezi, Ragnar (Travis Fimmel) îşi conduce oamenii către o soartă nesigură pe ţărmurile din Wessex. Regele Ecbert a făcut multe promisiuni şi rămâne de văzut dacă le va respecta. Dar Ragnar este un rătăcitor fără odihnă şi caută ceva mai mult – ceva ce urmează să găsească în miticul Paris. Se zvoneşte că oraşul e impenetrabil, aşa că Ragnar şi trupa sa de vikingi trebuie să se unească pentru a-i dărâma zidurile şi a intra în istorie. Saga lui Ragnar, Rollo, Lagertha şi Bjorn continuă; alianţele şi prieteniile sunt puse sub semnul îndoielii, credinţa este catehizată şi relaţiile devin tot mai încordate.

Serialul Vikingii' se întoarce pentru a ne spune povestea vieţii şi aventurilor legendare ale acestor războinici şi a ne prezenta un portret al Evului Mediu întunecat – o lume stăpânită de cuceritori şi exploratori – prin ochii societăţii vikinge.

Puteți vedea trailer-ul sezonului al treilea aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare