; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vikings, Series 1Episodic imagery

“Vikingii” a ajuns la ultimul episod

09 December 2013

Serialul Vikingii' a ajuns la ultimul episod în România. Episodul cu numărul 9 – Toţi ne schimbăm' – va fi difuzat astăzi, la 22:00, pe HISTORY. În prezent, a fost semnat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon, iar filmările sunt în derulare.

[Not a valid template]

În ultimul episod, la porunca regelui Horik, Ragnar adună un grup de oameni cu care porneşte spre Gotaland (Suedia de astăzi), unde trebuie să soluţioneze o dispută teritorială cu căpetenia de acolo, Borg. Renumele îl precede pe Ragnar şi Borg este intrigat de prezenţa lui. Între timp, la Kattegat, o boală face ravagii în sat şi oamenii speră că Lagertha îi va îmbuna pe zei.

Serialul Vikingii' este o dramă în 9 episoade, cu scenariul şi producţia realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, Vikingii' a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod.

Cosmin Tudoran (Ca$$a Loco) a fost imaginea campaniei Vikingii' în România. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, Cosmin a adoptat o nouă tunsoare în stil viking, în luna septembrie, şi chiar a petrecut o zi ca un viking pentru o experienţă completă. Mai mult, cu ocazia lansării serialului în România, a fost gazda unui ospăţ al vikingilor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare