; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

67553425_167498611073910_3756484601683381278_n

Vika Jigulina și-a dat demisia de la „Xtra Night Show”

24 March 2020

Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show, iar anunțul a fost făcut chiar în emisiunea de seara trecută. După aproape doi ani, Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show și se desparte de colegii săi din emisiune.

 

Vika Jigulina a venit la Antena 1 în urmă cu doi ani, atuni când l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei. Vedeta s-a mutat în România în urmă cu 20 de ani, ea fiind de loc din Republica Moldova. Vika Jigulina era DJ-ul emisiunii Xtra Night Show, iar ea era cea care întreținea atmosfera în platou, scriu cei de la revista Viva

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, a fost cel care a anunțat că echipa lor nu mai este completă. Moderatorul a ținut să-i mulțumească colegei sale, Vika Jigulina, pentru colaborarea frumoasă pe care au avut-o la Antena 1.

‘Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea. Îi mulțumesc Vikăi. A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi.’, spus Dan Capatos în emisiunea de seara trecută.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare