; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Familia simpson

Viitorul serialului „Familia Simpson” pus sub semnul întrebării. Ce s-ar putea întâmpla cu sticomul animat

28 November 2019

Familia Simpson („The Simpsons') este cel mai prolific serial de animație american, având în prezent 31 de sezoane și peste 600 de episoade. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului al XX-lea de către revista “Time” în 1998 și este privit de numeroși critici drept unul din cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor.

Se pare că totuși viitorul sitcomului a fost este pus sub semnul întrebării chiar de creatorii săi. 

Compozitorul Danny Elfman a susținut că ultimul sezon al desenului animat ar putea fi ultimul.  Potrivit celor de la Dailymail, în cadrul unui interviu acordat sâmbătă,  creatorul coloanei sonore a serialului a surprins publicul după declarația sa șocantă. Discutând despre presupul final al sitcomului, el a explicat:

„Ei bine, din ceea ce am auzit, se ajunge la sfârșit. Nu știu de fapt, dar am auzit că va fi în ultimul an. Tot ce pot spune este că sunt uimit că a durat atât de mult'

Sictomul de animație a fost creat de Matt Groening în 1989 și este cel mai îndelungat sitcom american și cea mai lungă serie de televiziuni americane cu scenarii primetime, atât în ​​ceea ce privește sezoanele, cât și numărul de episoade.

Nici compania producătoare Fox, nici creatorul nu au confirmat însă aceste zvonuri.

În ciuda afirmației lui Danny, Fox a dezvăluit în luna februarie a acestui an că serialul a fost reînnoit pentru un al 32-lea sezon ajungând pana la finele acestuia la 713 episoade.

Serialul ne prezintă aventurile unei familii “particulare” (unul din primele motto-uri ale serialului fiind: “We put the FUN in DysFUNctional”, (joc de cuvinte intraductibil în română, o traducere cuvânt cu cuvânt ar fi: “Noi punem distracția în disfuncțional”) din clasa muncitoare, aruncând o privire foarte satirică asupra lumii în care trăiesc.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare