; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bond

Viitorul film James Bond, „No Time to Die”, ar putea fi vândut platformelor de streaming pentru o sumă fabuloasă

26 October 2020

Amânarea peliculelor pe marile ecrane a provocat o adevărată bătălie a platformelor de streaming. Apple, Netflix şi alte platformese gândesc la posibilitatea de a achiziţiona ultimul film James Bond în care va juca Daniel Craig,  „No Time to Die',  care urma să fie lansat în aprilie, scrie Variety.

Producătorul peliculei, studioul MGM, ar fi pierdut potrivit publicației menționate între 30 și 50 de milioane de dolari din cauza amânărilor. 

Bloomberg a anunţat prima dată despre aceste discuţii, care au fost subiectul zilei la Hollywood. Alte studiouri, precum Paramount şi Sony, au adunat zeci de milioane de dolari din vânzarea filmelor precum “Greyhound”, “Coming 2 America” şi “Without Remorse” platformelor de streaming.

“Nu comentăm zvonuri. Filmul nu este de vânzare. Lansarea filmului a fost amânată până în aprilie 2021 pentur a păstra experienţa din sală a spectatorilor”, a declarat un purtător de cuvânt al MGM pentru Variety. 

Chiar și așa se pare că MGM ar fi dispuși să vândă producția pentru suma de 600 de milioane de dolari, un preț mult prea mare pentru o platformă de streaming. „No time to die' a fost prima peliculă care și-a amânat premiera din cauza pandemiei, iar producătorii se gândesc serios la ofertele primite

Filmul “No Time to Die” a avut costuri de producţie de peste 250 de milioane de dolari, iar lansarea este programată pentru anul viitor. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare