; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan Deniz

Viitoarea soţie a lui Özcan Deniz este foarte geloasă. Aflaţi ce motive are!

14 November 2017

Özcan Deniz (45 de ani), protagonistul serialului „Mireasa din Istanbul', a avut parte de scene de gelozie din partea iubitei sale, Feyza Aktan (25 de ani).

 

Feyza, viitoarea soţie a artistului, a făcut o adevărată criză după ce şi-a văzut iubitul sărutând-o pe Meryem Uzerli. Scena sărutului dintre Özcan şi Meryem s-a petrecut la filmările pentru „Öteki Taraf', thriller-ul în care actorul le are ca partenere pe Asli Enver (partenere sa din „Mireasa din Istanbul') şi Meryem Uzerli (Sultana Hurrem din „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii').

Feyza Aktan, care este însărcinată în patru luni cu un băieţel, este foarte geloasă pe iubitul ei şi nu suportă să-l vadă pe acesta sărutând cu pasiune alte femei, chiar dacă profesia o impune. Özcan a ştiut cum să o liniştească imedat pe ce care îi va deveni soţie în luna decembrie.

„Feyza este foarte sensibilă în această perioadă, de când a rămas însărcinată, şi cu greu am convins-o că a fost vorba doar de un scenariu de film, nimic mai mult', a spus actorul, citat de Kanal D.

Filmul care conţin scenele fierbinţi dintre Özcan şi Meryem va intra în cinematografele turceşti pe 8 decembrie, în timp ce la noi Kanal D difuzează de miercuri până vineri primul sezon al serialului „Mireasa din Istanbul'.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare