; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Clint dina eastwood

Viitoarea fostă soţie a lui Clint Eastwood încă îl iubeşte

21 October 2013

clint-dina-eastwoodDeşi a intentat divorţ faţă de legendarul actor în vară (numai pentru a-şi retrage petiţia acum două săptămâni), Dina Eastwood a mărturisit că încă are sentimente puternice pentru Clint. Cu toate acestea, apropiaţii spun că o împăcare nu mai e în cărţi.

Potrivit unei surse citate de TMZ.com, Dina (48 de ani) nu mai vrea să divorţeze de starul de 83 de ani pentru că vrea să păstreze intactă averea de peste 300 de milioane de dolari a cuplului şi a mărturisit că e devastată că acesta are deja o nouă iubită, Erica Tomlinson-Fisher.

Mai mult, se pare că Dina a cheltuit recent sute de dolari pe tot felul de cristale, lumânări şi beţişoare parfumate despre care crede că au puteri tămăduitoare, pentru a elimina spiritele rele dintr-o casă pe care o deţine alături de Clint în California şi în care se pare că acesta şi-a dus noua iubită.

Deşi nu se ştie încă finalul poveştii sale cu Eastwood – dacă vor divorţa sau vor obţine doar o separare legală -, Dina a scris recent pe Twitter că nu vrea să citească nimic negativ despre soţul ei din ultimii 17 ani, pe care îl consideră „un om minunat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare