; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO:Loretta Devine, detalii din „Grey’s Anatomy”

18 August 2011

Loretta Devine este încântată că a mai rămas așa de puțin timp până la începerea sezonului cu numărul opt din „Anatomia lui Grey'. Interpreta lui Adele Webber va continua povestea care i-a adus o nominalizare la Premiile Emmy, scrie tvguide.com.

TVGuide.com a dat publicității informații despre cum se va derula următorul sezon din serialul cu Ellen Pompeo și Patrick Dempsey în rolurile principale.

Se pare că Richard (James Pickens Jr.) nu va mai conduce secția de chirurgie în sezonul 8, ci îi va pasa toate atribuțiile lui Owen (Kevin McKidd). Loretta Devine, care va apărea cel puțin într-un episod din noua serie, crede că Adele nu va fi încântată de această veste, deși ea însăși l-a bătut la cap pe Richard să o lase mai ușor cu munca.

„De multe ori soțiile se plâng de multe lucruri- cum ar fi că soțul meu se uită prea mult la baseball sau s-a atașat prea mult de asta sau asta sau altceva- dar, într-un fel, de fapt ești bucuroasă că bărbatul tău are pasiuni', a povestit Devine pentru TVGuide.com.

„Adele poate spune că nu vrea ca el să muncească, dar asta e ceea ce a iubit la el. Poate că va fi nefericită până când se va obișnui cu noua lui viață', a continuat interpreta soției lui Chief Webber.

Cum a schimbat rolul lui Devine viața personajelor din serial

Boala de care e suspectat personajul jucat de Loretta Devine- Adele Weber- a schimbat multe în serialul cu medici, poate cele mai grave evenimente de până acum. Meredith (Ellen Pompeo) și-a pus în joc propria carieră, s-a certat cu soțul ei Derek Shepherd (Patrick Dempsey) și l-a forțat pe Richard Weber să își dea demisia din funcția de șef.

Din primul teaser, pe care îl puteți urmări mai jos, aflăm că Meredith este dată afară din spital.

Noul sezon din „Anatomia lui Grey' începe în State pe 22 septembrie.

Iată primele imagini din sezonul 8:

http://www.youtube.com/watch?v=sw5T7CbbAIo
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare