; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: William Levy se pricepe şi la tango

18 April 2012

Chiar dacă s-a accidentat la antrenamente (s-a lovit la gleznă), lunea aceasta, William Levy a reuşit să impresioneze din nou publicul la Dancing With The Stars'. De data aceasta, el şi partenera sa, Cheryl Burke, au dansat un tango plin de pasiune, iar melodia aleasă a fost Buttons' a trupei Pussycat Dolls.

Cei trei juraţi au lăudat prestaţia actorului, care a fost denumit James Bond latino'. El şi Cheryl au primit 29 de puncte din 30 posibile. William a trecut cu bine peste accidentarea de la antrenamente şi a reuşit să isterizeze fanele din public cu un dans latino provocator. A fost un dans cool şi sexy, însă complicat', a zis el.

Participarea la Dancing With The Stars' (varianta americană a emisiunii Dansez pentru tine') i-a adus lui William Levy (31 de ani) un capital de imagine la care nu s-ar fi aşteptat. Toată lumea vorbeşte numai despre el, peste tot apar poze numai cu el, iar revista People' l-a pus pe coperta celui mai recent număr.

Mai mult decât atât, înainte de a ieşi revista pe piaţă, cei de la People' au făcut un sondaj online pentru a-i întreba pe fanii lui William în ce poză arată mai bine, în cea în care poartă o cămaşă albastră sau în cea în care e îmbrăcat în alb. Poza care a avut cel mai mare success şi care a devenit coperta revistei a fost cea în care William e îmbrăcat într-o cămaşă albă descheiată la nasturi şi în care are un zâmbet fermecător.

Vedeţi aici cum a dansat William Levy tango:

http://www.youtube.com/watch?v=5u5m_BMSS4s

558027_378862742154300_100000917330674_1104359_975929814_n

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare