; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Will Smith a pocnit un reporter „pupăcios”

19 May 2012

Actorul american se afla în Moscova, unde avea loc premiera filmului „Men in Black 3', când un reporter „pupăcios' l-a făcut să-și piardă cumpătul, scrie femalefirst.co.uk.

Will Smith (43) nu a suportat să fie pupat pe ambii obraji de bărbatul despre care presa din Rusia scrie că nu se află la prima acțiune de acest fel. Jurnalistul, pe numele său Vitalii Sediuk, e reporterul unei televiziuni de scandal din Ucraina, care a enervat-o acum ceva vreme și pe Madonna oferindu-i niște flori pe care vedeta le urăște.

„Care naiba e problema ta?', a spus Smith, care apoi l-a împins și pălmuit pe jurnalistul insistent.

Actorul a declarat apoi că „a încercat să mă sărute pe gură. Îmi cer scuze că zic asta, dar a avut mare noroc că nu l-am lovit mai tare'.

Un martor a declarat că reporterul i-a cerut voie lui Smith să îl îmbrățișeze, dar apoi l-a pupat de mai multe ori, ba chiar și pe buze.

„El (Will Smith) a fost foarte de treabă și a văzut toată treaba ca fiind simpatică. A râs și a glumit pe tema asta. El a semnat apoi autografe și a făcut poze cu fanii o oră întreagă', a mai spus martorul, citat de People.com.

Urmărește aici momentul

http://www.youtube.com/watch?v=bo8vlFvswfs
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare