; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Uite varianta jamaicană a lui CRBL!

17 November 2012

CRBL este un artist complet, care cântã, danseazã şi se transpune cu uşurinţã în orice rol, însã ce i s-a întâmplat zilele trecute depãşeşte orice imaginaţie. CRBL a trebuit sã interpreteze melodia Informer, a lui Snow, un interpret cu un puternic accent jamaican şi nu i-a fost uşor deloc! I-a dat o mânã de ajutor şi Seleşi!  Uite aici ce-a ieşit!

Mai sunt doar douã ediţii pânã la marea finalã a celui de-al doilea sezon „Te cunosc de undeva!', iar rolurile în care trebuie sã se transpunã cele opt vedete ale transforming show-ului întrec orice imaginaţie. Ruleta celei de-a zecea gale „Te cunosc de undeva!' i-a adus lui CRBL rolul lui Snow, un  interpret cu un puternic accent jamaican, care i-a dat mari bãtãi de cap artistului.

Versurile melodiei sunt extrem de greu de înţeles, însã CRBL s-a descurcat admirabil. Cosmin Seleşi i-a sãrit în ajutor prietenul sãu, iar ce-a ieşit este cu siguranţã pe placul publicului. Întregul moment poate fi urmãrit sâmbãta aceasta, de la 20.30, într-o nouã galã „Te cunosc de undeva!'.

http://www.youtube.com/watch?v=gMlhp6cJLZQ&feature=youtu.be
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare