; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban copot a castigat ultima editie te cunosc de undeva

VIDEO: Șerban Copoț a câștigat a doua ediţie de la “Te cunosc de undeva!”

19 September 2016

Cea de-a doua ediție a noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!” l-a avut drept câștigător pe Șerban Copoț, cu o transformare în Janis Joplin.

serban-copot-a-castigat-ultima-editie-te-cunosc-de-undeva

Cea de-a doua seară a transformărilor din cel de-al zecelea sezon a debutat cu un moment memorabil: Marina Voica a urcat pe scena de la Te cunosc de undeva!' să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, și a fost aplaudată în picioare de jurați și public deopotrivă.

copyright-gabriela_arsenie-antena1_080716_tcdu10-ed-2_0349

Transformările serii au fost diverse și surprinzătoare. Nico a imitat-o pe Delia și a cântat îmbrăcată cu rochia artistei piesa Cine m-a făcut om mare', iar sensibila ei interpretare le-a facut să lăcrimeze pe juratele Ozana Barabancea și Andreea Bălan, dar și pe colega ei, Amna.

Dima Trofim s-a transformat sâmbătă în rapper-ul american Flo Rida și a facut o demonstrație de breakdance care i-a surprins pe toți, în timp ce Dorian Popa a cântat precum Gică Petrescu Hai să bem un păhărel', acompaniat de taraful Silvian Voicu, și a dedicat momentul său artistic  bunicului său.

După debutul spectaculos în travesti de săptămâna trecută, Lucian Ionescu a avut misiunea să-l aducă la Te cunosc de undeva!' pe Boy George, pe când Misha a trebuit să se transforme în fascinanta și fandosita Vanessa Paradis.

Amna a urcat pe scenă în travesti ca să-l imite pe James Brown, Adina Răducan a devenit pentru o seară una dintre cele mai vândute artiste tinere ale momentului, Rita Ora, pe când Maria Buză și Pepe au recreat pe scena show-ului atmosfera unui bal al bobocilor, transformați în Megan Trainor și Charlie Puth.

copyright-gabriela_arsenie-antena1_080716_tcdu10-ed-2_0343

Cea mai bună transformare a serii a fost desemnată cea realizată de Șerban Copoț, care s-a transformat în inegalabila Janis Joplin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare