; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluka

VIDEO: Raluka, vampiriţă sexy în clipul “All For You”

12 December 2012

Raluka a fost impresionată de filmele şi serialele cu vampiri şi a vrut ca cel mai recent videoclip al ei, la piesa All For You', să aibă o poveste cu astfel de personaje. În noul ei clip, filmat la Palatul Snagov, Raluka poartă rochii cu crinolină, corsete sexy şi iubeşte un frumos vampir.

După ce a cucerit radiourile şi posturile muzicale cu piese precum Out of Your Business' sau Surrender My Love', Raluka speră să dea lovitura în această iarnă cu All For You'. Anul acesta, cântăreţei i-a mers din plin anul acesta. A avut agenda plină de concerte, iar pe plan personal trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu MC-ul şi cântăreţul DDY Nunes.

Piesa este o producţie a suedezilor Robert Habolin şi Gavin Jones (care au realizat şi single-ul Marionette). ,,All For You este combinaţia perfectă dintre sonorităţile nordice, atât de melancolice şi romantice, şi beat-urile expozive de club specific americane. Este o piesă sensibilă, dar şi puternică în acelaşi timp, ea reprezentând o mare provocare pentru mine', a declarat Raluka.

Vedeţi aici videoclipul All For You':

483437_454117074625787_1062973720_n

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare