; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Falco_1

VIDEO: Serialul francez „Falco” începe mâine seară la AXN

02 February 2015

Serialul polițist „Falco', una dintre cele mai apreciate producții franceze ale ultimilor ani, va fi difuzat pe AXN începând de mâine seară, de la ora 22.00. Producția prezintă povestea unui polițist francez care încearcă să-și recapete viața, după un accident care l-a lăsat în comă timp de 22 de ani. 

[Not a valid template]

Serialul „Falco' poartă semnătura Beaubourg Audiovisuel și a fost difuzat pentru prima oară pe canalul TV TF1 din Franța, depășind cu 135% audiența medie a acestuia. Primul sezon al producției a adunat în fața micilor ecrane peste 7 milioane de telespectatori și s-a bucurat de recomandarea unor publicații prestigioase precum „Figaro' sau „Le Monde'.

În rolul personajului principal, Alexandre Falco, îi regăsim pe Sagamore Stévenin, celebru în Franța pentru cariera sa în teatru și film, deopotrivă.

Spre deosebire de alte seriale „procedurale', „Falco' profită de o intrigă recurentă, ce construiește treptat, în fiecare episod, noi fațete ale caracterului eroului. Personajul principal este nevoit să se redescopere și să-și reclădească viața, pas cu pas, în urma unui tragic accident care l-a lăsat în comă timp de 22 de ani. Povestea începe în 1991, când polițistul Alexandre Falco are tot ce-și poate dori un tânăr: o soție iubitoare, un bebeluș sănătos și o carieră promițătoare. Însă, într-o acțiune armată, Falco este împușcat în cap și își pierde cunoștința. Firul poveștii continuă în 2013, când polițistul redeschide ochii. Însă, acum, lumea este cu totul schimbată: este înconjurat de tehnologii noi și necunoscute, oamenii au un stil de viață cu totul diferit, iar familia sa l-a abandonat. Fiica sa este un om în toată firea, iar soția sa are o relație cu patologul Philippe Chéron.

Cu toate acestea, nimic nu îl poate opri pe fostul polițist să se alăture din nou unității sale: nici scepticismul fostului său partener, comisarul Jean-Paul Ménard, nici ezitarea noului său coleg, locotenentul Chevalier. Falco primește sarcina să rezolve o serie de cazuri misterioase și pline de provocări. Pe măsură ce Falco se folosește din nou de cunoștințele sale în materie de investigații, amintirile accidentului prin care trecuse cu 22 de ani în urmă devin tot mai vii. Ce s-a întâmplat, de fapt, în 1991? Va putea reînnoda relația cu fiica și soția sa? Va fi, oare, slujba sa singurul scop al vieții sale?

Sezonul 1 din „Falco' cuprinde 6 episoade, iar AXN le va difuza în fiecare marți seară, de la ora 22.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare