; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nunta Alexandra Stan

VIDEO. Noi imagini de la nunta secretă a Alexandrei Stan. Cum a fost, de fapt, ceremonia

09 July 2021

Alexandra Stan a reușit să trăiască la maximum ziua nunții sale, pe care a reușit cu succes să o țină departe de ochii curioșilor.

Însă de când a anunțat public că acum este o femeie căsătorită, Alexandra Stan publică în mediul online noi fotografii de la ceremonia de vis pe care a trăit-o în compania soțului și a celor dragi. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

 

De această dată, Alexandra Stan a publicat un filmuleț care surprinde câteva momente de la petrecerea și ceremonia nunții artistei cu Emanuel Neatcu.

 

Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre nunta cu Emanuel

Hotărârea de a face nunta a fost spontantă, spune Alexandra Stan, care se declară o femeie împlinită. Artista a relatat la  Pro TV și cum și-a anunțat mama că urmează să facă pasul cel mare:

„Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici „Gata, mă duc la Vama Veche'. Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit', a declarat Alexandra Stan în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra Stan

Alexandra Stan a povestit în exclusivitate pentru revista Viva că cererea de căsătorie a avut loc pe plajă, în Constanța, într-un mod inedit și în clipa în care se aștepta cel mai puțin:

„Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? Și a fost foarte drăguț. Am spus «Da» imediat’, a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare