; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Noi dezvăluiri despre viața lui Lady Diana

31 August 2011

Pe 31 august 1997, Lady Diana își pierdea viața într-un accident de mașină în tunelul Pont de lAlma din Paris. Ea se afla în mașină cu Dodi Al Fayed, bărbatul alături de care Prințesa Inimilor se zvonea că voia să își refacă viața după divorțul de prințul Charles.

Chiar și după 14 ani, speculațiile continuă să apară atunci când vine vorba de viața lui Lady Diana.

Un documentar difuzat recent în Marea Britanie îl citează pe majordomul regal, care spune că Diana era bolnavă de bulimie, a scris foxcrawl.com. El a povestit că Prințesa Diana ar fi murit chiar și dacă nu ar fi avut loc tragicul accident de mașină.

Paul Burrell, care a fost mai mult decât un angajat din preajma Prințesei, a ajuns, cu timpul, să fie un paria al societății. Burrell a cunoscut-o pe Lady Diana încă de pe vremea când avea doar 18 ani. „Relația mea cu Diana era foarte apropiată. Era, de fapt, unică', a declarat fostul majordom, care a ajuns proprietarul unei florării.

Majordomul Paul Burrell a declarat, în interviul folosit în documentar, că Prințesa Diana începuse să aibă obiceiul de a mânca necontrolat. Un motiv pentru care ea suferea era faptul că nu își putea vedea copii la fel de des pe cât își dorea. Burrell a spus că Diana nu s-ar fi măritat cu Dodi Fayed.

Lady Diana ar fi împlinit anul acesta, pe 1 iulie, 50 de ani. Acesta a fost prilejul pentru care au fost realizate o serie de documentare video numite „Diana la vârsta de 50'. Au fost folosite mai multe interviuri ale unor oameni din anturajul prințesei.

Urmărește aici interviul cu Paul Burrell:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare