; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

We will rock you romania

VIDEO. Mesaj emoționant de la Brian May pentru echipa „We Will Rock You, România”

15 February 2019

Cu mai puțin de două luni înainte de premiera în România a musicalului We Will Rock You, echipa de actori și de dansatori a fost profund emoționată de mesajul pe care l-au primit de la Brian May, membru al trupei Queen.

Brian May a mulțumit întregii echipe române pentru munca pe care o depun la realizarea musicalului We Will Rock You:

Salutări oameni frumoși – actori, trupă, companie – care muncesc pentru We will rock you România. Sunt unchiul Brian' și sunt alături de voi cu toată inima mea. Mulțumesc pentru tot efortul pe care îl faceți ca să prindă viață această producție. Mulțumesc pentru spiritul vostru, pentru dedicarea și pentru talentul vostru.

The vibe is with you. Să aveți o premieră minunată, o să vă urmăresc îndeaproape. Să fiți binecuvântați, sunt cu voi.'

(puteti vedea mesajul aici ) 

We will rock you România are premiera pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului, spectacolul e regizat de Răzvan Mazilu, un pionier al genului musical în România, regizor și coregraf pentru unele dintre cele mai de succes show-uri de la noi: 'Full Monthy',West Side Story', Mon Cabaret Noir', Cabaret' sau Sunetul Muzicii'.

În distribuția producției românești îi veți putea vedea pe Loredana, Răzvan Vasilescu, Adi Nour, adolescenta Mara Captanu aflată la debut, Lucian Ionescu, Bianca Ionescu, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță și Ionuț Burlan, dar și pe Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu, Horea Suciu și câștigătorul Românii au talent', Emil Rengle.

Super musicalul We Will Rock You este produs în România de WonderTheatre, compania care are în repertoriu spectacole de teatru destinate familiei,  comedii după unele dintre cele mai de succes texte internaționale ale momentului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare