; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

646681_8283355_280712_011948_updates_updates

VIDEO. Meghan Markle, primul interviu după ce a părăsit familia regală

21 April 2020

Meghan Markle a oferit primul interviu după ce a renunţat oficial la îndatoririle Casei Regale, vorbind despre documentarul „Elephants' produs și difuzat pe platforma online Disney+, în care ducesa de Sussex se află în ipostaza de narator al documentarului.

Difuzat în cadrul emisiunii „Good Morning Amerrica', interviul a fost pre-înregistrat vara trecută, după ce Megan a lucrat la documentar.

„Sper că atunci când oamenii vor vedea acest film, își vor da seama cât de conectați suntem cu toții și dacă am avea mai multă conștientizare, cred că ne-am ocupa de această planetă și de animale într-un mod foarte diferit”, a declarat Meghan Markle. 

„Când petreci timp conectându-te cu ei și cu celelalte animale sălbatice, înțelegi cu adevărat că trebuie să joci un rol în conservarea și siguranța lor. Aceste creaturi sunt atât de maiestuoase și, în același timp, sunt foarte de sensibile”, a mai precizat fosta actrițăpe parcurul interviului. 

Conform People, încasările de pe urma filmului vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă cu protejarea animalelor, Elephants Without Borders. Această organizație este una dintre cele pe care Meghan Markle și Prințul Harry le susțin. 

Speculațiile privind colaborarea dintre Meghan Markle și Disney au început încă de anul trecut, din luna iulie, când Ducii de Sussex au fost prezenți la premiera filmului The Lion King. Evenimentul a avut ca scop sprijinirea organizației African Parks, una dintre cele pe care Prințul Harry le susține. În cadrul acestuia, Prințul Harry a fost surprins în timp ce vorbea cu CEO-ul Disney, Bob Iger.

În urmă cu doar câteva zile, au apărut în presă informații conform cărora Meghan Markle și Prințul Harry și-ar împrumuta vocile pentru personajele lor în cadrul unui episod special din celebrul serial de animație The Simspson„Am vorbit despre Harry și Meghan. Am auzit că ea ar vrea să dea voce unor personaje. Așa că, dacă ei citesc asta acum, să ne contacteze!’, a declarat producătorul executiv The Simpsons, Al Jean, conform The Sun.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare