; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Premiere Of Warner Bros. Pictures

VIDEO. Jason Momoa, schimbare majoră de look. Fanii au rămas șocați

19 April 2019

Jason Momoa a decis să își schimbe lookul și cum altfel, dacă nu să își dea celebra barbă jos?! Fanii au rămas șocați când l-au văzut pe celebrul actor bărbierindu-se. 

 

Momoa este cunoscut pentru barba sa, dar și pentru aspectul fizic extrem de admirat de fanele sale, acestea fiind acum că vedeta a renunțat la podoaba sa facială. Într-o postare pe Instagram, Jason, în vârstă de 39 de ani, și-a dat jos barba pentru prima dată în șapte ani.

Actorul a recurs la această decizie pentru a atrage atenția asupra poluării cu plastic. Deși a fost pentru o cauză bună, fanii au rămas „în lacrimi' după ce idolul lor a rămas fără barbă. Postarea a atras mii de comentarii. 

În clipul postat, Jason Momoa poate fi văzut cum strânge obiecte de plastic care se aflau peste tot în deșertul în care au filmat. Cu părul strâns la spate, actorul ia aparatul de ras și și-l pune pe față, explicând de ce face acest lucru.

„2012 a fost anul în care m-am băerbierit ultima dată. Vreau să fac acest lucru pentru a atrage atenția asupra faptului că plasticul ne ucide planeta. Cred că am o soluție pentru asta. Există un singur lucru care ne poate salva planeta și ne poate ajuta planeta', a afirmat Momoa. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Goodbye DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA New YouTube episode please subscribe and share this video. LINK in BIO . Im SHAVING this beast off, Its time to make a change. A change for the better…for my kids, your kids, the world. Lets make a positive change for the health of our planet. 🌎 Lets clean up our oceans 🌊 our land ⛰. Join me on this journey. Lets make the switch to infinitely recyclable aluminum. ♻️♻️♻️ Water in cans, not plastic. #ChangeisComing #mananalu #aluminum #aluminumcans #water #cannedwater #choosecans #recycle #plasticpollution #HydrateLike @ballcorporation shot on the amazing GEMINI by @reddigitalcinema and @leitzcine @leicacamerausa Aloha j. Im sorry @i.am.aurelius does not know how to spell. Its Infinitely RECYCLABLE. Not recycleable. Hes young. And Im working. Sorry

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on


Jason susține că soluția este reciclarea și utilizarea sticlelor de aluminiu în locul celor de plastic. Aluminiul poate fi reciclat iar și iar, fiind un lucru mult mai bun pentru planetă. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare