; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO|Inna nu mai cântă în engleză, ci în moldoveneşte

14 March 2013

Cântăreaţa a lansat videoclipul piesei P.O.H.U.I.', o colaborare cu Carla’s Dreams, un grup muzical din Republica Moldova.

Povestea colaborării dintre Inna şi Carla’s Dreams a început în urmă cu câteva luni, când ea a ascultat P.O.H.U.I.' şi i-au plăcut foarte mult ideea, mesajul şi starea piesei. Ulterior şi-a dorit să cânte cu membrii trupei Carla’s Dreams, iar ei au fost încântaţi de propunere şi au venit în România să înregistreze piesa împreună şi să discute despre filmarea videoclipului.

P.O.H.U.I.' mi-a atras atenţia de la început şi am simţit că este genul acela de piesă care te face să te detaşezi de cotidian, să spui nu îmi mai pasă' şi să te gândeşti la acele lucruri care contează cu adevărat în viaţă.

Practic, P.O.H.U.I. este o stare.

Mă bucur că prin această colaborare, o trupă din Republica Moldova ajunge în atenţia publicului din România. Sunt foarte multe proiecte muzicale moldoveneşti care merită susţinute', a declarat artista.

În această perioadă, Inna îşi promovează cel de-al treilea album, Party Never Ends', în Europa şi se pregăteşte de primul promo turneu în Japonia.

Vedeţi aici videoclipul piesei P.O.H.U.I.':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare