; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban pavlu Umbre sezonul 2

VIDEO. HBO a lansat trailerul sezonului 2 al serialului „Umbre”, cu Șerban Pavlu

30 May 2017

Sezonul doi din „Umbre' va fi lansat în această toamnă pe HBO și HBO GO. Astăzi, postul tv a lansat primul trailer pentru a doua serie a serialului românesc cu Șerban Pavlu în rolul protagonistului. 

În distribuția serialului „Umbre' mai apar Maria Obretin, Andreea Vasile, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Silvana Mihai, Danny Hurduc, Laurențiu Bănescu, Doru Ana, Dorel Vișan, Mihai Călin, Cașcaval Costel.

Scenariul „Umbre' este scris de Bogdan Mirică, în timp ce regia le aparține lui Bogdan Mirică și lui Igor Cobileanski.

Primul sezon al serialuluiUmbrea avut premiera în decembrie 2014 și s-a bucurat de succes în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România.

Urmărește aici trailerul sezonului 2 „Umbre':

Șerban Pavlu se întoarce în rolul lui Relu Oncescu

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale?

Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.

Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.   

 

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU: Şerban Pavlu, despre sezonul 2 din serialul HBO „Umbre'

Serialul HBO „Umbre' revine cu al doilea sezon, în 2017, pe HBO România

Diana Cavallioti („Umbre') filmează pelicula „Ana, mon amour'

Şerban Pavlu („Umbre') filmează la toamnă pelicula „Charlton Heston'

 

Sursa foto: facebook.com/serialul.umbre/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare