; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Giulia a lansat videoclipul piesei “Vorbe goale”

20 April 2012

Giulia a lansat zilele acestea videoclipul piesei Vorbe Goale', pe care l-a filmat când era însărcinată în luna a noua. Regia îi aparţine lui Gabi Huiban, cel care a şi produs piesa pentru Giulia. Single-ul este primul lansat de către artistă după despărţirea de trupa DJ Project.

A fost, de fapt, o joacă. Împreună cu producătorul meu, Gabriel Huiban, ne-am întâlnit într-o zi la studio, a fost şi Vlad cu aparatul de filmat şi niste prietene şi ne-am jucat. Nu ne-am gândit că o să fie o variantă oficială de videoclip, şi de aceea nu mi se vede şi burtica. Noi am filmat niste cadre, le-am pus cap la cap şi uite aşa s-a născut acest videoclip pentru varianta lentă a piesei Vorbe Goale', a zis artista.

Până să-şi reia concertele sau activitatea de DJ la radio, Giulia este mămică cu normă întreagă.

Momentan e o perioadă de început şi acomodare, ne învăţăm una pe cealaltă şi ne cunoaştem mai bine. Cea mică a fost foarte cuminte, mai are şi momentele ei de neastâmpăr', a zis Giulia.

Întrebată cu cine seamănă, cântăreaţa a răspuns: Cu taică-su (n.r. – Vlad Huidu). Fata lui tata, exact cum se spune. Aşa că m-am gândit ca următorul să fie băiat ca să semene şi cu mine, însă în momentele când nu îi convine ceva şi plânge descopăr că are plămâni foarte puternici, e posibil să îmi fi moştenit talentul', a glumit ea.

Giulia a adus-o pe lume pe Antonia Sabina pe 7 aprilie.

Vedeţi aici videoclipul Giulei la piesa Vorbe goale'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare