; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

481ce1aa f80c 4832 bb56 53e41fa69322 Gaby_Spanic_lavoz

VIDEO. Gabriela Spanic va fi din nou „Uzurpatoarea”. Află detaliile despre noul proiect al actriței!

28 January 2019

În anul 1998, telespectatorii din Mexic erau cuceriți de o nouă producție Televisa, „La Usurpadora'/„Uzurpatoarea' care îi avea în rolurile principale pe Gabriela Spanic și Fernando Colunga. Puțin mai târziu producția făcea furori și la noi în țară, aceasta fiind una din telenovelele care au făcut-o cunoscută pe Gabi Spanic, aceasta fiind difuzată în 125 de țări. 21 de ani mai târziu, Televisa a decis să facă  un remake al telenovelei din care va face parte și Gabriela Spanic. 

Remake-ul va avea parte de o nouă distribuție, însă va avea participarea specială a fostei protagoniste, Gabriela Spanic. 

Gaby Spanic va avea o apariție specială în noua versiune a telenovelei „Uzurpadoarea' 

În cadrul unei conferințe de presă în care și-a prezentat noul calendar al anului 2019, Gabriela Spanic și-a confirmat participarea în noua versiune a telenovelei „Uzurpadoarea'. Actrița a mărturisit că 2019 va fi un an plin de proiecte pentru ea, printre care și această apariție. 

Gabriela Spanic a declarat că apariția ei va fi scurtă, dar specială și asigură că producătoarea telenovelei, Carmen Armendarís îi va pregăti un rol „pe măsură'. În acest moment nu se cunoaste distribuția remake-ului, însă pentru rolul principal, actrița Belinda este cel mai vehiculat nume de presa mexicană. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare