; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

VIDEO. Delia a lansat videoclipul piesei „Cine m-a făcut om mare”

03 October 2016

Una dintre cele mai îndrăgite piese cântate și scrise de Delia, „Cine m-a făcut om mare', are de astăzi și videoclip. Clipul a fost regizat de Vlad Fenesan, cel care a lucrat alături de artistă și la „Doar pentru tine'.

Delia

Delia

După ce a fost lansată odată cu albumul „Deliria', în primăvara acestui an, piesa a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizări pe Youtube, iar în concerte, în momentul în care este interpretată, piesa este cântată la unison cu întreg publicul.

„«Cine m-a făcut om mare» este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetița care își dorea să fie om mare. Ea crește… și își dă seama că partea cea mai frumoasă a vieții a trecut deja și vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocența și totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiți. Nu uita de copilul din tine, nu uita să îl hrănești cu bucurie și dă-i voie să se manifeste din când în când. În altă ordine de idei, e un cântec trist, la care recunosc… mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva, e un cântec de dragoste în care îți dorești ca persoana iubită din prezent să îți suplinească nevoile și cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama și ca tata…', a declarat Delia.

delia

Piesa Cine m-a făcut om mare' este al cincilea single extras de pe albumul Deliria', material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor Welcome to Deliria', după 1234 (Unde dragoste nu e)', Gura ta' (feat Deepcentral), Ce are ea' și Da, mama'. Pe materialul discografic cu numărul 4 al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (Atât de trist') și Carlas Dreams (Cum ne noi'), dar și piese noi ca Ce zodie ești?' (feat Marius Moga) sau Fulg'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare