; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Slujnica

VIDEO: Cel mai vândut thriller erotic coreean se lansează în România

13 September 2016

Cel mai așteptat thriller erotic al anului se lansează în România din 18 noiembrie 2016. Distribuit în 175 de țări, „Slujnica' / „The Handmaiden' este cel mai bine vândut film coreean din istorie.

[Not a valid template]

 

Park Chan-Wook, regizorul filmelor controversate „OldBoy', „Thirst' / „Setea' și „Stoker' / „Legături suspecte' (cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic. „Slujnica' este o peliculă plină de suspans despre o poveste de dragoste combinată ingenios cu erotism, fantome, horror.

Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct…

Conform Hollywoodreporter, „Slujnica' este cel mai vândut film coreean din istorie. Acesta a fost distribuit în 175 de țări și a întrecut recordul producției „Expresul zăpezii' / „Snowpiercer', avându-i avut în distribuție pe Tilda Swinton și Chris Evans.

Puteți vedea trailer-ul filmului aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare